Home / / Anja viert 25-jarig jubileum bij Salon de Kapper

Anja viert 25-jarig jubileum bij Salon de Kapper

OMMEN – Donderdag 11 juni 2020 is een dag die Anja, kapster van Salon de Kapper in Ommen waarschijnlijk niet snel zal vergeten. Op die dag was ze 25 jaar werkzaam bij de kapsalon en werkgever Marcel stelde alles in het werk om de kapster eens goed in het zonnetje te zetten. “Toen Marcel voor de deur stond met een bos bloemen was ik erg verrast”, vertelt Anja.

Marcel had haar ‘s ochtends met zijn oldtimer van huis opgehaald en Anja wist van niets. Dat was niet de enige verrassing die haar te wachten stond. De kapsalon was versierd, ze kreeg een fotoboek, speciale soesjes ter ere van haar jubileum, er was een lunch met (oud) collega’s en ze kreeg op verschillende momenten die dag bezoek van mystery guests. In haar agenda van die dag stonden fictieve klanten gepland die haar moeder, zoon en oud-collega bleken te zijn.

Toen Salon de Kapper een half jaar bestond, destijds nog aan de Markt, begon Anja met het werken in de zaak van Marcel. “Het klikte meteen. Anja is heel creatief en leergierig. Ze kan goed met mensen omgaan en heeft al jaren een grote groep vaste klanten. Het is gewoon een leuk mens!”, vertelt de trotse Marcel. Anja zag de kapsalon steeds verder groeien en verhuisde mee van de Markt naar het Vrijthof. Samen met Marcel en de andere collega’s’ maakte ze veel mee. “Alles wat bij het leven hoort hebben we samen meegemaakt”, aldus Anja.

Dat ze al een tijd bij de kapper werkzaam is, merkt ze aan de klanten. “Klanten die eerst als klein jongetje kwamen, komen nu met hun eigen zoon, erg leuk”. Anja is na 25 jaar nog steeds ontzettend op haar plek in de kapsalon. “We hebben zo’n leuk team, dat maakt het werk gewoon leuk. Als ik nu een beroep zou moeten kiezen dan zou ik weer kapster willen worden.” Het leukste aan haar vak vindt Anja het knippen van heren. “Ik ben begonnen als herenkapper en het knippen van heren blijft voor mij het leukste, dat moet in één keer goed. Als het aan Anja ligt dan is ze nog lang te vinden bij Salon de Kapper. “Alleen nog een keer 25 jaar wordt misschien wel wat krap.”

Lees ook

Dauwtrappen in het Vechtdal

REGIO – Op Hemelvaartsdag is het traditie om voor dag en dauw op te staan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.