Home / / Maisdoolhof en Pluktuin bij de Dolle Deel

Maisdoolhof en Pluktuin bij de Dolle Deel

Advertorial

DALFSEN – Voor jong en oud is het leuk en spannend: ronddwalen in een doolhof! Als dat doolhof ook nog eens uit metershoge maïsplanten bestaat, geeft dat toch iets speciaals. Je hoort alleen het geluid van de ritselende maisbladeren en volgt de smalle, kronkelige paadjes die door het doolhof leiden…Wie zin heeft in zo’n leuke uitdaging kan terecht in het maisdoolhof van De Dolle Deel in Hoonhorst. Het maisdoolhof is van 8 juli t/m 15 augustus geopend op woensdag, vrijdag en zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur.

In het maisdoolhof zit ook nog eens een puzzel verwerkt, wat het dolen extra leuk maakt! Het doel is om de uitkijktoren te bereiken. Na de vermakelijke zoek- en speurtocht door het doolhof kun je lekker neerstrijken op het gezellige terras en genieten van een ijsje of iets te drinken. De kinderen hebben volop ruimte om lekker te spelen.

Pluktuin
In de pluktuin van De Dolle Deel, die direct aan de weg is gesitueerd, kan je (tegen een kleine vergoeding) een eigen boeket bloemen plukken. De pluktuin is dagelijks geopend. Het is selfservice, dus bloemen plukken kan altijd op een zelfgekozen tijdstip!

De Dolle Deel
Molenhoekweg 8 Hoonhorst
Tel. 06-28794425
www.dedolledeel.nl

Lees ook

Geen bijval voor ‘ondoordacht’ voorstel van Gemeentebelangen om winkeliers te helpen

DALFSEN – Het lijkt een sympathiek idee: geef winkeliers en horecaondernemers indirecte een financiële tegemoetkoming …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.