Home / tweetpost / Kennismaken met Mindfulness in Ommen

Kennismaken met Mindfulness in Ommen

OMMEN – In het dagelijkse leven worden er vaak veel eisen gesteld aan mensen. Op het werk en thuis, in het gezin en in het sociale netwerk. Dit kan als gevolg hebben dat er stress wordt gegenereerd, je overspannen raakt en in een burn-out terecht komt. Om dit tegen te gaan, start Impulz met een gratis training ‘kennismaken met Mindfulness’.

 De training bestaat uit vier bijeenkomsten van twee uur en bestaat vooral uit het oefenen van de Mindfulness oefeningen zoals adem- en bewegingsoefeningen. Ook worden ervaringen uitgewisseld welke opgedaan worden tijdens de oefeningen. De training gaat van start op 14 augustus van 10.00 tot 12.00 uur in Het Vechtgenotenhuis, Beerzerweg 5D, 7731 PA Ommen. Indien het weer het toe laat zal de cursus buiten worden gegeven. Overige data zijn: 21 en 28 augustus en 4 september.

Voor meer informatie en/of aanmelden kan er contact opgenomen worden met het secretariaat van Impluz via info@impluz.nl  en 0570- 604900. Ook kunt u zich aanmelden via de website www.impluz.nl/cursussen .

Lees ook

Geen bijval voor ‘ondoordacht’ voorstel van Gemeentebelangen om winkeliers te helpen

DALFSEN – Het lijkt een sympathiek idee: geef winkeliers en horecaondernemers indirecte een financiële tegemoetkoming …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.