Home / / Zoekplaatje van de Week

Zoekplaatje van de Week

Deze vier mannen staan op de foto eigenlijk naast elkaar en dragen drie melkbussen tussen hun in. Om reden van ruimtegebrek hebben wij de mannen twee aan twee voor elkaar gezet. De foto is gemaakt rond 1940 en afkomstig uit de collectie van de familie Schaapman uit Lemelerveld. Wij zijn natuurlijk nieuwsgierig wie er op de foto staan en eventueel welke relatie ze hadden met de melkbussen en/of zuivel. Wie helpt?

Op het vorige zoekplaatje in deze reeks (IK0072, week 19, drie mannen planten een boom bij de opening van het bedrijf Amaloco in Ommen in 1974) hebben we tot dusver nog geen reactie gehad, reacties zijn alsnog zeer welkom.

Reacties op het zoekplaatje van deze week graag, met vermelding van archiefnummer GZ0415, verzenden naar zoekplaatje@OudOmmen.nl of deponeren in de brievenbus v/d stichting OudOmmen.nl (of versturen naar): Rembrandtstraat 33 (7731SE) in Ommen. De zoekplaatjes zijn eenvoudig terug te vinden via de linker zijbalk op de website OudOmmen.nl.

Het zoekplaatje wordt mede mogelijk gemaakt door: Camping de Koeksebelt, daar is het goed toeven en gaan de natuur en stadse geneugten hand in hand.

Lees ook

Juwelier Zandbergen in Ommen stopt na 21 jaar

(Advertorial) OMMEN – In juni 2000 is juwelier Zandbergen begonnen met een goudsmidsatelier/juwelierszaak aan het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.