World Servants Ontbijtactie in Ommen

Verras een naaste of uzelf met een lekker ontbijt

OMMEN – In Ommen is een enthousiaste World Servants groep – bestaande uit tien jongeren – actief. Deze jongeren voeren diverse acties uit om hun drie weken durende werkvakantie in een ontwikkelingsland (zomer 2021), te bekostigen. Momenteel is het voor hen niet mogelijk om met verkoop van artikelen langs de deuren te gaan. Daarom hebben zij een digitale ontbijtactie bedacht.

Foto: Pixabay.com

Op zaterdag 9 mei bezorgen de jongeren, voor wie dit wenst, een lekker ontbijtje aan huis. Tot donderdag 7 mei is aanmelden hiervoor mogelijk via het emailadres: worldservantsommen@hotmail.com.

Via dit emailadres kunnen naam, adres en telefoonnummer vermeld worden. Ook kan aangegeven worden of het ontbijt vóór of na 9.00 uur mag worden bezorgd. Handig is ook om te vermelden waar het ontbijt neergezet kan worden en of er aangebeld kan worden zodat het pakket bij de deur gezet kan worden. Van te voren kan er betaald worden, contante betaling bij de deur is dus niet mogelijk. Nadat de bestelling per mail is verstuurd volgt hier meer informatie over.

Veiligheidsmaatregelen

De jongeren nemen bij het samenstellen van het ontbijt én bij het bezorgen, alle veiligheidsvoorschriften in acht. Ze houden anderhalve meter afstand en gebruiken handschoenen. De pakketten bestaan uit: twee verschillende broodjes (verpakt in standaardbroodzakken), een beschuitje, divers beleg, een ei, yoghurtje, flesje jus d’orange, roomboter, zout, servet, theezakje en wellicht nog meer. Het is ook een mooie gelegenheid om iemand te verrassen die het moeilijk heeft in deze coronatijd en het pakket bij haar of hem te laten bezorgen. Maar natuurlijk ook om er gewoon zelf van te genieten. Eén pakket kost 7,50 euro, twee kosten 13,50 en voor drie of meer pakketten betaalt u 6 euro per pakket.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.