Home / Nieuws / Volleybalvereniging Volco uit Ommen support lokale ondernemers

Volleybalvereniging Volco uit Ommen support lokale ondernemers

OMMEN – Ook dit jaar start volleybalvereniging Volco uit Ommen met haar couponactie. Deze keer onder de noemer ‘Volco support de locals!’. Door de coronacrisis is het niet mogelijk om de coupons huis-aan-huis te verkopen. Toch hebben ze een oplossing bedacht.

Via WhatsApp versturen leden van de volleybalvereniging berichten naar al hun bekenden. Daarin vragen ze om voordeelcoupons te kopen, die kunnen worden betaald via een online betaalverzoek. De coupons worden in de week van 1 juni thuisbezorgd. Voor slechts vijf euro krijgt men een vel met dertig voordeelcoupons, die gebruikt kunnen worden bij winkels en bedrijven in Ommen. Daarmee loopt het voordeel soms wel op tot 20 procent. De couponactie sluit hierbij aan bij de acties om plaatselijke ondernemers te steunen.

De actie van Volco wordt sinds 1994 jaarlijks georganiseerd. De eerste keer was het naar aanleiding om de volleybalvereniging van de ondergang te redden. Nu, in 2020, hoopt Volco haar sponsoren een steuntje in de rug te geven.

Geen bericht ontvangen over de actie? Stuur dan zelf een berichtje naar 06-27382678. Meer informatie is te vinden op www.volco-ommen.nl.

 

 

 

Lees ook

Juwelier Zandbergen in Ommen stopt na 21 jaar

(Advertorial) OMMEN – In juni 2000 is juwelier Zandbergen begonnen met een goudsmidsatelier/juwelierszaak aan het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.