Home / / Verras iemand met een bloemetje namens Scouting Dalfsen

Verras iemand met een bloemetje namens Scouting Dalfsen

DALFSEN – Moederdag komt eraan! Maar helaas zonder de gebruikelijke plantenactie van Scouting Dalfsen. Toch wil de Scouting belangstellenden de mogelijkheid geven, om planten en/of bloemen te bestellen. Dit kan via: www.perkgoeddalfsen.nl. Daarnaast heeft de Scouting een bijzondere actie bedacht.

Bij iedere tiende bestelling op naam van Scouting Dalfsen, wordt er iemand uitgeloot die een verrassingspakket met mooie bloemen mag weggeven. Uiteraard wordt dit verrassingspakket door een lid van Scouting Dalfsen aan huis gebracht, op een adres naar keuze. Bij wie zet u de bloemetjes buiten? Verras iemand en laat merken in deze crisis tijd dat je iemand een hart onder de riem wil steken.

Op de website www.perkgoeddalfsen.nl staat een ‘goede-doel-pagina’ van Scouting Dalfsen. Hier staat het assortiment waar voorgaande jaren ook uit gekozen kon worden. Voor wie dit niet meer weet; het gaat om de staande en hangende geraniums, perkgoed en natuurlijk ontbreekt de extra grote hangpot met gemixte planten niet.

Op vrijdag 8 mei na 12.00 uur eindigt deze actie. Daarna neemt Scouting Dalfsen contact op met de winnaars van het verrassingspakket.

Lees ook

Geen bijval voor ‘ondoordacht’ voorstel van Gemeentebelangen om winkeliers te helpen

DALFSEN – Het lijkt een sympathiek idee: geef winkeliers en horecaondernemers indirecte een financiële tegemoetkoming …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.