Home / Nieuws / Uniek: Bezoek Pinksterfair Het Laer dit jaar online

Uniek: Bezoek Pinksterfair Het Laer dit jaar online

OMMEN – Het ene naar het andere evenement moet worden afgeblazen door de coronamaatregelen. Ook Pinksterfair Het Laer, dat altijd met Pinksteren wordt gehouden, leek dit jaar niet door te gaan. “We moesten wel even slikken toen we hoorden dat we tot 1 september geen evenement mogen organiseren”, vertelt Aline Hofstee van Plan Effect. “Maar het zit niet in onze aard om bij de pakken neer te zitten. Dus we zijn meteen op zoek gegaan naar oplossingen!”

En die oplossing is gevonden: een online versie van de Pinksterfair. “Als de bezoekers de online fair betreden worden ze natuurlijk eerst op een originele manier welkom geheten, passend bij onze fair. Vervolgens kan men lekker digitaal shoppen bij onze standhouders, die allemaal hun best hebben gedaan om zich zo goed mogelijk te presenteren en die ook mooie aanbiedingen hebben samengesteld.”

“Natuurlijk ontbreekt de online modeshow niet en maken de bezoekers ook kans op prachtige verrassingspakketten. Online optredens van onze huisartiesten maken ons digitale Pinksterfairfeestje helemaal af!”

Lees ook

Canon van de Ommer: Hendrik Luttekes

Dit is aflevering 12 van de reeks Canon van de Ommer, waarin Ommer en Ommenaren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.