Home / / S.V. Nieuwleusen start weer met de Voetbalschool en Jong Oranje

S.V. Nieuwleusen start weer met de Voetbalschool en Jong Oranje

NIEUWLEUSEN – Na een periode van gedwongen rust mag er door de jeugdteams van o.a. S.V. Nieuwleusen weer getraind worden. Bij de verschillende jeugdteams werd geïnventariseerd en bekeken of en wanneer er getraind kon worden. Gestart werd op 8 en 9 mei met respectievelijk de Voetbalschool en Jong Oranje.

Jongens en meisjes die geen lid zijn van S.V. Nieuwleusen, zijn van harte welkom om mee te spelen. Van te voren aanmelden is wel verplicht. Dat kan voor elke woensdag 12.00 uur, via voetbalschool@svnieuwleusen.nl.

Voor zowel Jong Oranje als de Voetbalschool geldt dat ouders hun kinderen bij de ingang van het sportpark dienen af te zetten. De kinderen worden daar ontvangen door de begeleiders en trainers. Alleen ouders die een rol hebben in de begeleiding mogen het sportpark op. De kinderen worden na de training begeleid naar de uitgang van het sportpark. “We doen een beroep op ouders om op de parkeerplaats ook gepaste afstand te bewaren. Uiteraard nemen wij bij de organisatie van de trainingen de RIVM richtlijnen zeer serieus en handelen hiernaar”, aldus S.V. Nieuwleusen.

Lees ook

Geen bijval voor ‘ondoordacht’ voorstel van Gemeentebelangen om winkeliers te helpen

DALFSEN – Het lijkt een sympathiek idee: geef winkeliers en horecaondernemers indirecte een financiële tegemoetkoming …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.