Home / / Profiteer van DEMO DEALS showroommodellen bij Bos Bedden

Profiteer van DEMO DEALS showroommodellen bij Bos Bedden

(Advertorial)

NIEUWLEUSEN – Helpt u mee om bij Bos Bedden Nieuwleusen ruimte te maken?! Hier wordt namelijk plaats gemaakt voor een nieuwe collectie, maar ook voor een nieuw aangenomen merk en uitbreiding met een exclusieve lijn boxsprings. Profiteer nu van de DEMO DEALS showroommodellen tegen kortingen oplopend tot wel 75% korting!!

Nu het in deze vervelende periode rustiger is, is het misschien juist wel het goede moment om na te denken en over te gaan op een investering in uw eigen slaapmeubel. Immers liggen wij gemiddeld één derde van ons leven in bed en is een goede nachtrust één van de belangrijkste ingrediënten voor het opbouwen en behouden van een goede weerstand. Een complete boxspring hoeft niet duur te zijn. De showroom van Bos Bedden is immers voorzien van zeer betaalbare boxsprings voor iedereen.

“Omdat we ruimte willen maken voor de nieuwe collectie, bieden we veel showroommodellen aan met flinke kortingen”, aldus Lubertus Talen. “De korting is niet alleen flink, het aanbod ook! Dit omdat we de gehele lijn van Eastborn en Pullman gaan vernieuwen. Daarnaast maken wij ook extra ruimte voor een nieuw aangenomen merk en uitbreiding van het assortiment met een exclusieve lijn van Nederlands vakmanschap.

Het nieuwe merk en de uitbreiding introduceren wij graag zodra dit gerealiseerd is. Informatie hiervoor volgt dan ook midden dit jaar wanneer wij de verbouwde ruimte openen. Prioriteiten liggen nu eerst bij het maken van ruimte, ruimte en nog eens ruimte. Daarom hebben wij vier weken lang DEMO DEALS. Hiermee is het realiseren van uw droombed nu mogelijk voor een extra zachte droomprijs! Bijkomend voordeel is dat onze eigen vakkundige monteurs uw aankoop op zeer korte termijn kunnen bezorgen en monteren in ons ruime verzorgingsgebied. Bij deze vier weken durende actie geldt wel de volledige voorwaarde op = op / weg = pech. Alle boxsprings, ledikanten, combinaties, kasten en textiel die deelnemen aan deze actie worden in de ruim opgezette showroom van 3000 m2 aangeduid met een DEMO DEALS button. Zo is het voor iedereen duidelijk wat wel/niet deel neemt aan deze actie. Daarnaast staan de van/voor prijzen ook duidelijk vermeld. In de periode van COVID-19 hanteren wij strikt de gestelde maatregelen van het RIVM. Daarnaast ligt er voor iedere bezoeker een schone, persoonlijke kussensloop klaar, waardoor iedereen hygiënisch kan proefliggen.

Graag tot ziens bij Bos Bedden!”

Lees ook

Geen bijval voor ‘ondoordacht’ voorstel van Gemeentebelangen om winkeliers te helpen

DALFSEN – Het lijkt een sympathiek idee: geef winkeliers en horecaondernemers indirecte een financiële tegemoetkoming …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.