Ook geen Wandel3Daagse in Dalfsen dit jaar

REGIO – Met het verbod op evenementen tot 1 september komt ook de jaarlijkse Wandel3Daagse in Dalfsen te vervallen. “Maar het bestuur staat geheel achter het kabinet. Gezondheid gaat boven alles”, laat de organisatie weten.

In januari was de organisatie al begonnen met de voorbereidingen voor de 2020-editie van de Wandel3Daagse. Een lange tijd hoopte het bestuur dat ze alsnog van start konden gaan, maar na de verlengde coronamaatregelen van het kabinet moest het evenement officieel afgeblazen worden. “Zes weken geleden leek het nog onwerkelijk dat de beslissing genomen zou moeten worden. Maar de wereld om ons heen is in korte tijd snel veranderd.”

De afgelopen weken zijn de sponsoren, scholen, vrijwilligers en de gemeente Dalfsen ge├»nformeerd over het besluit.”Maar dit gaf vooral hartverwarmende reacties”, aldus het bestuur.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.