Online sportchallenges van Saam Welzijn

NIEUWLEUSEN – Gedurende de coronacrisis houdt Saam Welzijn verschillende sportchallenges voor de jeugd van zes tot vijftien jaar oud. Denk jij alle challenges te kunnen uitvoeren? Doe dan mee met de nieuwe uitdaging! De challenges komen twee keer per week op dinsdag en op vrijdag online. Kijk hiervoor op Saam Welzijn’s Instagram Nieuwleusen.

Het is de bedoeling om de challenges zo goed mogelijk uit te voeren en vervolgens het filmpje ervan op te sturen naar Saam Welzijn. Aan het eind van de challenge krijg je een certificaat voor deelname en aan het eind van de coronacrisis kun je een prijs verdienen als je alle challenges hebt uitgevoerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.