Home / / Online sportchallenges van Saam Welzijn

Online sportchallenges van Saam Welzijn

NIEUWLEUSEN – Gedurende de coronacrisis houdt Saam Welzijn verschillende sportchallenges voor de jeugd van zes tot vijftien jaar oud. Denk jij alle challenges te kunnen uitvoeren? Doe dan mee met de nieuwe uitdaging! De challenges komen twee keer per week op dinsdag en op vrijdag online. Kijk hiervoor op Saam Welzijn’s Instagram Nieuwleusen.

Het is de bedoeling om de challenges zo goed mogelijk uit te voeren en vervolgens het filmpje ervan op te sturen naar Saam Welzijn. Aan het eind van de challenge krijg je een certificaat voor deelname en aan het eind van de coronacrisis kun je een prijs verdienen als je alle challenges hebt uitgevoerd.

Lees ook

Juwelier Zandbergen in Ommen stopt na 21 jaar

(Advertorial) OMMEN – In juni 2000 is juwelier Zandbergen begonnen met een goudsmidsatelier/juwelierszaak aan het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.