Home / / Nieuwleusense schrijfster Gea Veldkamp brengt vijfde boek uit

Nieuwleusense schrijfster Gea Veldkamp brengt vijfde boek uit

NIEUWLEUSEN – Deze maand verschijnt de roman ‘Dichter bij jou’. In deze roman schrijft Gea Veldkamp over een vrouw die achter haar zelfverzekerde voorkomen een enorme angst om zich te binden verborgen houdt.

Het boek gaat over de bijzondere band tussen een leerkracht en een dromerig meisje. De hoofdpersoon, Ellen heeft een goede baan, een fijn huis en een leuk leven. Alleen met een vaste relatie wil het nog niet zo lukken. Op vakantie heeft ze de sympathieke Jeroen ontmoet, maar ze durft hem niet toe te laten. Dan krijgt Ellen nieuwe achterburen, een druk gezin met vier kinderen en een hond. Ze probeert het gezin op afstand houden, maar dat lukt niet als een van de kinderen in haar klas komt en er een band met de dromerige Sterre – die ook juf wil worden – ontstaat. Onverwacht helpen de twee elkaar verder in het leven

‘Dichter bij jou’ is de vijfde roman van Gea Veldkamp die uitkomt in de Z&K Romanserie van Uitgeverij Zomer & Keuning. Gea Veldkamp ontdekte haar talent voor schrijven tijdens een schrijfworkshop. Dat resulteerde in 2015 met haar debuut ‘Verbonden met jou’ over leven met een man en zoon met autisme (2015). De roman werd al snel gevolgd door ‘Twinkellicht’ (2016), ‘Haar eigen melodie’ (2018) en Eiland van verloren stilte’ (2019).

‘Dichter bij jou’ kost 16,50 euro en is verkrijgbaar via de plaatselijke boekhandel en via: www.romanserie.nl.

Lees ook

S.V. Nieuwleusen genomineerd voor club van het jaar

NIEUWLEUSEN – Sportvereniging Nieuwleusen is genomineerd voor club van het jaar. Deze verkiezing is onderdeel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.