Home / / ‘Kies bewust, koop lokaal!’

‘Kies bewust, koop lokaal!’

DALFSEN – ‘Kies bewust, koop lokaal’. Deze woorden prijken op een levensgroot canvasdoek op de gevel van de Ambachtelijke Vechtdal Brouwerij aan de Molendijk te Dalfsen. Vanaf de drukke Rondweg goed te zien. Hiermee vraagt de Vechtdal Brouwerij aandacht voor het lokale product, de lokale bedrijven, winkels en horeca in de Gemeente Dalfsen en het Overijssels Vechtdal.

Stefan Maats, bedrijfsleider van de brouwerij, benadrukt het belang om juist in deze onzekere tijd zoveel mogelijk de boodschappen in de eigen omgeving te doen: “De ondernemers in onze regio kunnen onze steun nu goed gebruiken. Je moet er toch niet aan denken dat zij het hoofd niet boven water kunnen houden. Laten we met zijn allen onze lokale ondernemers omarmen. En onze gemeente en het Overijssels Vechtdal met elkaar levendig houden! De Vechtdal Brouwerij draagt daar op deze wijze graag een steentje aan bij.”

Lees ook

Juwelier Zandbergen in Ommen stopt na 21 jaar

(Advertorial) OMMEN – In juni 2000 is juwelier Zandbergen begonnen met een goudsmidsatelier/juwelierszaak aan het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.