Home / / Hoonhorster verenigingen op de bres voor sponsors

Hoonhorster verenigingen op de bres voor sponsors

HOONHORST – “Afgelopen jaren hebben we altijd kunnen rekenen op onze trouwe sponsoren in de regio”, zegt bestuurslid Wim van Lenthe van V.V. Hoonhorst, tevens voorzitter van de Oranjevereniging. “Onze verenigingen hebben een trouw bestand aan sponsoren, waar we altijd op kunnen rekenen.

Nu zijn er voor veel sponsoren moeilijke en onzekere tijden aangebroken vanwege het coronavirus. Met name de horeca, recreatie, kapperszaken en kledingwinkels hebben het moeilijk in deze tijd. Wij willen daarom al onze sponsoren een hart onder de riem steken en onze inwoners oproepen om bij onze lokale sponsors te kopen onder de noemer ‘Wees loyaal, Koop lokaal’.”

Verschillende restaurants en snackbars bieden al alternatieve mogelijkheden zoals afhaalmenu’s aan. Wim van Lenthe vraagt de inwoners van Hoonhorst en omstreken hier eens gebruik van te maken. Zo kan de horeca zoveel mogelijk in stand worden gehouden. Daarbij zijn het ook nog eens heerlijke menu’s volgens Wim.

Voor de Oranjevereniging Hoonhorst e.o heeft het bestuur besloten toch een aangepaste versie van het magazine uit te geven, waarbij extra reclame gemaakt wordt voor de trouwe sponsoren. In de volgende editie die in april 2021 uit zal komen krijgen alle sponsoren die nu betaald hebben, een gratis advertentie. “Hiermee willen wij vanuit onze kant de bedrijven uit de regio een hart onder de riem steken en hopen we dat het binnenkort allemaal weer wat beter wordt”, aldus Wim.

Lees ook

Rosengaerde en Saam Welzijn bundelen hun krachten

DALFSEN – Woonzorgcentrum Rosengaerde en Saam Welzijn slaan figuurlijk de handen ineen. De twee Dalfser …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.