Home / / Hooge Graven Golfclub Ommen opent de banen

Hooge Graven Golfclub Ommen opent de banen

OMMEN – De golfbanen van Hooge Graven Golfclub Ommen zijn op maandag 11 mei weer opengegaan, uiteraard met de nodige maatregelen. Tot 1 juni spelen alleen de leden en daarna zijn ook gastspelers weer welkom. Het is duidelijk dat de golfers blij zijn dat er weer gepeeld mag worden. Binnen de kortste keren waren alle beschikbare starttijden geboekt.

De afgelopen periode kon het baanonderhoud min of meer normaal doorgang vinden, met het resultaat dat de baan er prachtig uitziet. Door de sluiting hebben de golfers de krentenbloesem moeten missen, maar de rododendrons zijn wel bloeiend te aanschouwen.

Lees ook

Ommen int geen marktgelden en precariorechten over 2021

OMMEN – De gemeente Ommen heeft besloten de marktgelden en precariorechten over het gehele jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.