Home / tweetpost / Hockeyjeugd van MHC Dalfsen mag weer trainen

Hockeyjeugd van MHC Dalfsen mag weer trainen

DALFSEN – De kop is er af voor de jeugd van MHC Dalfsen. Woensdagavond 29 april beten de keepers D en C het spits af, later MA1. Onder bepaalde voorwaarden mocht er weer op het kunstgras worden getraind.

Flyers, apps, infomails, informatie op de website en zelfs een instructievideo. Alle communicatiemiddelen werden uit de kast gehaald door het bestuur en de vele vrijwilligers, nadat premier Rutte tijdens de persconferentie van vorige week had aangekondigd, dat er vanaf 29 april weer door de jeugd mocht worden gesport.

De voorwaarden en protocollen zijn helder en zijn ook één op één doorgezet naar de leden. Achter de schermen was er door het bestuur en vele enthousiaste ouders hard gewerkt aan de invulling van de protocollen. Nadat de gemeente groen licht had gegeven, kon er woensdagavond worden getraind.

Lees ook

Rosengaerde en Saam Welzijn bundelen hun krachten

DALFSEN – Woonzorgcentrum Rosengaerde en Saam Welzijn slaan figuurlijk de handen ineen. De twee Dalfser …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.