Home / tweetpost / Grote Kerk in Nieuwleusen opent weer de deuren

Grote Kerk in Nieuwleusen opent weer de deuren

NIEUWLEUSEN – In juni opent de Grote Kerk in Nieuwleusen op woensdagochtenden haar deuren voor belangstellenden. Van 09.00 tot 09.30 is er een ochtendgebed dat bijgewoond kan worden. Deze korte viering wordt sinds enkele maanden wekelijks opgenomen in de kerk en vervolgens uitgezonden in verzorgingshuis De Hulstkampen. “Dit als een gebaar en teken van verbondenheid naar de bewoners”, zeggen ds. Liekele Hoekstra en ds. Bart Trouwborst.

“De speciaal voor hen gemaakte korte diensten vanuit het kerkgebouw vormen een kostbare manier om er toch een beetje voor de bewoners te zijn en voor elkaar te bidden.” Ook wil de kerk graag een luisterend oor bieden aan de inwoners van Nieuwleusen. “Na afloop van de dienst is de kerk nog een tijdje open. Mensen kunnen dan rustig in het gebouw zijn of een gesprekje aanknopen met de predikant.”

Er mogen maximaal dertig personen naar binnen.

Lees ook

Coronacrisis heeft grote impact op medewerkers VVT sector en revalidatie

REGIO – Ruim de helft (53%) van de zorgmedewerkers in de regio IJsselland, die werkzaam …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.