Home / / Geannuleerde voorstellingen van Theater de Stoomfabriek

Geannuleerde voorstellingen van Theater de Stoomfabriek

DALFSEN – Theater de Stoomfabriek is momenteel druk bezig met het annuleren of verplaatsen van voorstellingen die door het coronavirus dit seizoen niet door konden gaan. Van een aantal voorstellingen is inmiddels zeker dat deze definitief geannuleerd worden.

Het betreft de volgende voorstellingen en films: Rubens Consort Kamermuziek, Dido! In de Grote Kerk, Voordat het verhaal verdwijnt (Spreker Rene ten Bos), The Mule, Oh brother where Art thou en Shoplifters.

Heeft u een kaartje gekocht voor één van bovenstaande voorstellingen en/of films maar nog geen mail ontvangen van het theater? De Stoomfabriek informeert u graag over de verdere financiële afwikkeling.

U kunt kiezen uit de volgende opties:
1. U ontvangt van het theater een voucher met het bedrag ter waarde van de voorstelling. Deze bieden zij u graag aan in de vorm van een nationale podium cadeaukaart. Het bedrag wordt er door het theater op vermeld en u ontvangt de kaart per post bij u thuis. Het saldo op de kaart is onbeperkt geldig. Zo heeft u nog iets moois in het vooruitzicht.

2. Ook is het mogelijk om uw kaart(en) aan het theater te doneren. De Stoomfabriek zou ontzettend blij zijn met uw donatie want op deze manier helpt u hen de economische impact door het coronavirus op te vangen. Hierdoor kan er in de toekomst weer volop gewerkt worden aan nieuwe evenementen.

3. Ook biedt het theater graag de mogelijkheid om een deel van de waarde van uw tickets om te zetten in een voucher. U doneert dan bijvoorbeeld de helft van de waarde aan het theater en de andere helft krijgt u terug via een nationale podium cadeaukaart.

Het theater hoort graag van welke mogelijkheid u gebruik maakt. Zij ontvangen uw reactie graag uiterlijk 1 juni via een email naar administratie@theaterdestoomfabriek.nl (dit geldt alleen voor de kaartkopers van bovengenoemde voorstellingen).Vermeld in uw email ten minste het volgende:

Ø Voornaam+ achternaam
Ø Titel voorstelling + datum
Ø Aantal kaarten dat u voor deze voorstelling heeft gekocht
Ø Bedrag dat u heeft betaald
Ø Transactienummer
Ø Straat, huisnummer, postcode en woonplaats
Ø Vermeld hierbij ook of u het gehele bedrag of een gedeelte van het bedrag wilt terug ontvangen middels een voucher.

Graag duidelijk aangeven om welk bedrag het gaat. Voor het theater is het van groot belang dat u bovengenoemde informatie goed vermeld, zodat de financiële afwikkeling soepel verloopt.

Steuntje in de rug

Theater de Stoomfabriek krijgt veel vragen van het publiek of er ‘iets’ gedaan kan worden om de theatersector te steunen. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat u, wanneer de theaterdeuren weer open gaan, op bezoek komt. Wilt u Vriend worden van het theater, of weet u nog iemand die Vriend wil worden? Deze bijdrage geeft de Stoomfabriek net dat steuntje in de rug om ook deze periode overeind te blijven.

Kijk voor meer informatie op https://www.theaterdestoomfabriek.nl/vriend/

Lees ook

Geen bijval voor ‘ondoordacht’ voorstel van Gemeentebelangen om winkeliers te helpen

DALFSEN – Het lijkt een sympathiek idee: geef winkeliers en horecaondernemers indirecte een financiële tegemoetkoming …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.