Home / / Druk weekend aan de Vecht en in het centrum Ommen

Druk weekend aan de Vecht en in het centrum Ommen

OMMEN – Enorm druk was het in de gemeente Ommen, het afgelopen weekend. Vooral de zaterdag spande de kroon. Velen trokken erop uit om van het mooie weer te genieten. Wandelend, fietsend en motorrijdend: men leek blij en vooral opgelucht om er even uit te mogen. Voor de gemeente Ommen was het, ondanks de drukte en de vele zonaanbidders aan de Vecht, geen reden om op te treden.

Foto: Gina van Elburg

Burgemeester Vroomen geeft aan dat hij geen signalen van de toezichthouders heeft ontvangen, ook niet vanuit het centrum van Ommen. Iedereen leek zijn of haar verantwoordelijkheid te nemen en afstand te bewaren.

 

Lees ook

Stichting ’t Lemels Arfgoed herdenkt de bevrijding

LEMELE – Op 10 april 1945 werden Lemele, Archem en Dalmsholte bevrijd door een eenheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.