Coronavirus dwarsboomt ook G-voetbaltoernooi

OMMEN – Het coronavirus is ook de spelbreker voor het jaarlijkse Flater G-voetbaltoernooi, een evenement voor voetballers met een beperking. Het festijn stond op de kalender op zaterdag 23 mei, met sportpark Westbroek in Ommen als plaats van handeling. Spijtig voor de spelers uit onder meer Nijverdal, Hardenberg, Rijssen en natuurlijk ook Ommen.

Een van de spelers die met zijn team altijd hoge ogen gooit is Gerben Koppelman, naast een niets ontziende spijkerharde verdediger assistent-leider bij het eerste elftal van OZC. “Jammer, maar begrijpelijk”, is Koppelman realistisch. “Competitievoetbal, het schoolvoetbaltoernooi en het All-In toernooi van OVC ’21 gaan ook niet door. Vorig jaar werden we tweede achter Excelsior ’31 uir Rijssen. We hadden ons willen revancheren, maar dat wordt dit jaar niks. Het is niet anders.”

“Ik hoop dat iedereen gezond blijft en dat we straks weer kunnen voetballen. Het is wel saai. Alles ligt stil en ik mag alleen een stukje fietsen of wandelen.” Koppelman woont begeleid in de Wilgenstraat in Ommen en zegt zowel het voetbal, alsmede zijn werk in de horeca bij de Gezelligeit in Nijverdal verschrikkelijk te missen. “Hopelijk is die toestand snel voorbij.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.