Home / Nieuws / Campings in Ommen: ‘Laat ons vanaf 1 juni weer opengaan’

Campings in Ommen: ‘Laat ons vanaf 1 juni weer opengaan’

OMMEN –Eigenaren van campings in Ommen werken samen om zich voor te bereiden op de 1,5 meter samenleving. Gezamenlijk hebben zij meer dan 500 Vechtdalroze hesjes besteld voor hun medewerkers om gasten te attenderen op de 1,5 meter afstand. Daarnaast werken de campings in Ommen veel met elkaar samen om te bespreken hoe zij gasten in het Vechtdal weer op een veilige manier kunnen verwelkomen.

De meeste campings hadden afgelopen Hemelvaartweekend een erg lage bezetting, omdat er een landelijk verbod op het gebruik van gezamenlijke sanitaire voorzieningen is afgekondigd. Campings in het Vechtdal hopen hun sanitaire voorzieningen vanaf 1 juni te mogen openen in plaats van 1 juli. De schoolvakanties beginnen vanaf 1 juli waardoor veel gasten dan massaal naar het Vechtdal afreizen om hun vakantie door te brengen. De campings laten weten dan geen tijd te hebben om te wennen aan het 1,5 meter principe en spreken de wens uit om op 1 juni op te gaan.

Lees ook

Juwelier Zandbergen in Ommen stopt na 21 jaar

(Advertorial) OMMEN – In juni 2000 is juwelier Zandbergen begonnen met een goudsmidsatelier/juwelierszaak aan het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.