Home / / Bewoners en medewerkers Rosengaerde verrast

Bewoners en medewerkers Rosengaerde verrast

DALFSEN – Sinds jaar en dag draagt de Stichting Vrienden van Rosengaerde bij aan het welzijn van de bewoners van Rosengaerde. Dit doet de stichting door bijvoorbeeld een huifkartocht, muziek en/of zang te organiseren.

De meest kwetsbare ouderen en de gezondheidzorg worden momenteel het hardst getroffen. “We denken veel aan de bewoners van Rosengaerde en aan alle medewerkers”, laat de Stichting Vrienden van Rosengaerde weten. “We hebben voor allen een diep respect. En om iedereen deze week een steuntje in de rug te bieden, hebben we de bewoners een oranje plant aangeboden en ontvingen alle medewerkers een waardebon voor hun tomeloze inzet.”

Lees ook

Geen bijval voor ‘ondoordacht’ voorstel van Gemeentebelangen om winkeliers te helpen

DALFSEN – Het lijkt een sympathiek idee: geef winkeliers en horecaondernemers indirecte een financiële tegemoetkoming …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.