Zwembad Olde Vechte Ommen en corona

OMMEN – Op maandag 23 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen. Onderdeel van deze aanvullende maatregelen was de sluiting van openbare zwembaden tot en met 1 juni. Het Stichtingsbestuur houdt zich uiteraard aan deze opgelegde maatregel.

Dit betekent dat de geplande voorverkoop van de abonnementen voor seizoen 2020 komt te vervallen. Het betekent dus ook dat het openluchtbad niet open gaat op 2 mei 2020. Het is nog de vraag of het bad dit jaar open mag. Mocht er alsnog groen licht komen, dan zullen er diverse maatregelen moeten worden genomen. Het is nu nog niet te overzien of dit uitvoerbaar is. De veiligheid van de vrijwilligers en de gasten moet immers geborgd worden.

Het bestuur communiceert via social media en via het Ommer Nieuws en Vechtdal Centraal. Ook staat het actuele nieuws op de website: www.openluchtbadoldevechte.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.