Zoekplaatje van de Week

Het is Koninginnedag 1967. Op de hoek van de Markt – Brugstraat in Ommen, voor het oude gemeentehuis, komt de optocht voorbij. Herman Wigbels was er bij en maakte zes foto’s van deze gelegenheid. Dit is een uitsnede van één van de foto’s. Wie helpt ons aan namen van personen op de wagen?

Herman Wigbels was van 1950 tot 1983 fotojournalist in de regio Salland. Hij legde alle aspecten van het leven in dorpen en op het platte land vast ter illustratie van artikelen in regionale bladen. Van verschillende foto’s willen we graag weten waar deze zijn gemaakt en/of wie er op staan. Dit is zoekplaatje nummer 62 uit deze tweewekelijkse reeks. Het fotoarchief van Herman Wigbels is toegankelijk via de website www.HermanWigbels.nl en www.OudOmmen.nl/beeldbank. De zoekplaatjes zijn eenvoudig terug te vinden via de linker zijbalk op de website OudOmmen.nl.

Op het vorige zoekplaatje in deze reeks (haw_63026, week 16, opening transportbedrijf Tielbeke) hebben we tot dusver nog geen reactie gehad, reacties zijn alsnog zeer welkom.

Reacties op het zoekplaatje van deze week graag, met vermelding van archiefnummer haw_58618, verzenden naar zoekplaatje@OudOmmen.nl, of deponeren in de brievenbus v/d stichting OudOmmen.nl (of versturen naar): Rembrandtstraat 33 (7731SE) in Ommen.

Het zoekplaatje wordt mede mogelijk gemaakt door: Autobedrijf Bouwman, een vertrouwd adres waar uw Citroën & Peugeot in optimale conditie wordt gehouden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.