Zoekplaatje van de Week

Het 125-jarig bestaan van Lemelerveld werd in 1979 groots gevierd. Deze foto van een koets is gemaakt door de familie Schaapman en wel op het Heidepark, zo getuigt een spandoek over de straat. Achterop de foto staat genoteerd ‘Boeren bruiloft’. We zijn benieuwd of er nog te achterhalen is wie er op de foto staan. Wie helpt ons aan namen?

Met dank aan Geke Groen Makkinga voor de informatie over het vorig zoekplaatje (IO0010, vrouw met knipmuts en keelband op de markt op het Kerkplein in Ommen) uit deze reeks: “De vrouw op de foto in de krant is mijn opoe. Haar naam is Jennigje Makkinga. Zij is de moeder van mijn vader Dieks Makkinga.”

Reacties op het zoekplaatje van deze week graag, met vermelding van archiefnummer GZ0120, verzenden naar zoekplaatje@OudOmmen.nl of deponeren in de brievenbus v/d stichting OudOmmen.nl (of versturen naar): Rembrandtstraat 33 (7731SE) in Ommen. De zoekplaatjes zijn eenvoudig terug te vinden via de linker zijbalk op de website OudOmmen.nl.

Het zoekplaatje wordt mede mogelijk gemaakt door: Autocentrum Cents, een allround autobedrijf waar je als klant een naam hebt en geen nummer bent.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.