Home / / Zelfs in natuurgebied Varsen wordt gewezen op coronagevaar

Zelfs in natuurgebied Varsen wordt gewezen op coronagevaar

OMMEN – Enkele jaren terug werd het rust- en weidegebied Varsen ontsloten. Een prachtig fietspad slingert door dit idyllische weidegebied, omringd door bos en dichtgegroeide meanders van de Vecht. Dit is het gebied van de rode wouw, de ooievaar, de zilverreiger, de buizerd en, zo wil het gerucht, de otter. Toch is er wel degelijk het besef dat het coronavirus hier niet omheen sluipt. Het fietspad is smal en bezoekers wordt er terdege op gewezen dat ook hier het gevaar schuilt indien de voorzorgmaatregelen niet in acht worden genomen.

Tekst/Foto: Willem Lampe

Lees ook

Rosengaerde en Saam Welzijn bundelen hun krachten

DALFSEN – Woonzorgcentrum Rosengaerde en Saam Welzijn slaan figuurlijk de handen ineen. De twee Dalfser …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.