Wielerronde Ommen afgeblazen: ‘Een grote teleurstelling’

OMMEN – De wielerronde van Ommen zou pas eind augustus plaatsvinden, maar door alle onzekerheid heeft het bestuur toch besloten om de knoop door te hakken. “Op dit moment weten we nog niet hoe de wereld er op 29 augustus uitziet en welke maatregelen er dan nog voor evenementen gelden. We zitten dan ook met veel onzekerheden. We zien dan ook geen kans om dit jaar de ronde van Ommen door te laten gaan”, laat Gerrit de Jonge weten.

Het bestuur van de Stichting Wielerronde Ommen vraagt begrip voor het besluit. “Naast onze zorgen om de volksgezondheid, is het onverantwoordelijk om op dit moment een beroep te doen op onze sponsoren. Hiermee lopen we op financieel vlak ook onverantwoorde risico’s.”

Het bestuur zal zich nu gaan richten op de ronde van volgend jaar. “En daarnaast zal de voorbereiding voor een toertocht, die eind september gepland staat, gewoon doorgaan.”

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.