Home / / Wees loyaal, koop lokaal

Wees loyaal, koop lokaal

DALFSEN – De sportclubs in de gemeente Dalfsen doen een oproep aan haar leden om toch vooral ook bij de sponsoren te winkelen. “Onze sponsoren worden hard getroffen door de economische crisis die het COVID-19 virus (Corona) met zich meebrengt”, leggen een aantal voorzitters van de Dalfser voetbalclubs uit. “Zij helpen ons en wij kunnen nu laten zien dat wij hen ook willen helpen”, verduidelijkt Bert Visscher, voorzitter ASC’62.

S.V. Nieuwleusen is zelfs een campagne gestart onder de noemer ‘Wees loyaal en koop lokaal’. Met een filmpje op hun website betuigen zij steun aan hun sponsoren en roepen daarbij iedereen op inkopen te doen bij de plaatselijke middenstand. Er kunnen bovendien prijzen gewonnen worden. De hoofdprijs is een cadeaubon van Ondernemersvereniging Actief Nieuwleusen t.w.v. 100 euro. De antwoorden op de vragen kunnen voor 11 mei a.s. gestuurd worden naar redactie@svnieuwleusen.nl. Bij meer goede inzendingen wordt er geloot.

Er kan nog niet gezegd worden wanneer de stilgevallen clubs weer kunnen opstarten. Alle verenigingen hebben maatregelen genomen om de kosten tot een minimum te beperken.

Foto: Evert Jan Goos

Lees ook

Het Boek van de Week

De vader van de Britse Christa Geering heeft een oorlogstrauma opgelopen. Tijdens WOI heeft hij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.