Weekmarkten Dalfsen en Nieuwleusen gaan door

Markt maakt deel uit van de voedselketen

DALFSEN/NIEUWLEUSEN – De markten op donderdag in Dalfsen en op zaterdag in Nieuwleusen gaan vooralsnog door. Dit heeft te maken met het feit dat een markt, net als een boer, een groentewinkel en een supermarkt, deel uitmaakt van de voedselketen.

Conform de maatregelen dienen klanten op 1,5 meter afstand van elkaar te staan. Om deze reden worden de marktkramen verder uit elkaar geplaatst. Met behulp van markeringen kunnen klanten op gepaste afstand van elkaar in de rij staan. Voor beide markten geldt dat gekochte etenswaren niet ter plekke mogen worden geconsumeerd. Er mag dus alleen worden afgehaald.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.