Home / / Weekmarkten Dalfsen en Nieuwleusen gaan door

Weekmarkten Dalfsen en Nieuwleusen gaan door

Markt maakt deel uit van de voedselketen

DALFSEN/NIEUWLEUSEN – De markten op donderdag in Dalfsen en op zaterdag in Nieuwleusen gaan vooralsnog door. Dit heeft te maken met het feit dat een markt, net als een boer, een groentewinkel en een supermarkt, deel uitmaakt van de voedselketen.

Conform de maatregelen dienen klanten op 1,5 meter afstand van elkaar te staan. Om deze reden worden de marktkramen verder uit elkaar geplaatst. Met behulp van markeringen kunnen klanten op gepaste afstand van elkaar in de rij staan. Voor beide markten geldt dat gekochte etenswaren niet ter plekke mogen worden geconsumeerd. Er mag dus alleen worden afgehaald.

 

Lees ook

Ommen int geen marktgelden en precariorechten over 2021

OMMEN – De gemeente Ommen heeft besloten de marktgelden en precariorechten over het gehele jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.