Home / / Vechtdal Rally misschien later dit jaar

Vechtdal Rally misschien later dit jaar

REGIO – In goed overleg met de gemeenten Hardenberg en Coevorden, KNAF/BSR, sponsoren en andere betrokkenen heeft het organisatiecomité van de Vechtdal Rally besloten de rally van 20 juni aanstaande niet te laten plaatsvinden. De ongewisheid die het Covid-19 virus met zich meebrengt ligt hier uiteraard aan ten grondslag. Het organisatiecomité acht het uitgesloten dat zo kort na een eventuele verlichting van de maatregelen voor evenementen na 1 juni, een rally kan worden verreden. En zelfs als dit zou kunnen, wil de organisatie geen onnodige druk leggen op gemeenten en veiligheidsinstanties.

Momenteel wordt samen met de gemeenten en betrokkenen onderzocht of een Vechtdal Rally later in het jaar tot de mogelijkheden behoort. De wens is er, maar het moet inpasbaar zijn in de bestaande evenementenkalender. Via de website en social media wordt iedereen op de hoogte gehouden. Uiteraard betreurt de organisatie het dat de rally geen doorgang kan vinden. En dat geldt eveneens voor de vele rallyliefhebbers, de officials, het publiek en de gemeenten Hardenberg en Coevorden. Een ieder verheugde zich op dit bekende en voor de regio belangrijke evenement.

“Maar”, zegt het organisatiecomité: “Ons aller gezondheid en het samen zo snel mogelijk de kop indrukken van dit virus, zijn veel belangrijker. We bedanken alle vrijwilligers, sponsoren, gemeenten en andere betrokkenen enorm voor hun steun en we zijn positief gestemd dat we dit jaar nog kunnen gaan rijden.”

Lees ook

Ommen-zuid komt met 235 steunbetuigingen

‘Een ideale oplossing bestaat niet’ OMMEN – “Een oplossing die iedereen tevreden stelt, bestaat helaas …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.