Home / / Tot 1 september geen optredens in Bostheater Ommen

Tot 1 september geen optredens in Bostheater Ommen

OMMEN – Ook Bostheater Ommen ontkwam niet aan het regeringsbesluit om tot 1 september 2020 samenkomsten van mensen te verbieden. Een rechtstreeks gevolg van het heersende COVID-19 virus.

Een enorme domper voor iedereen die op wat voor manier dan ook betrokken is bij het Bostheater. Niet alleen voor de vele vrijwilligers, maar ook voor muzikanten, theatermakers, leveranciers, boekingskantoren, podiumbouwers, techniek, ticketproviders, drukkerijen en alle betrokkenen.

Er wordt gekeken of het programma tot 1 september doorgeschoven kan worden naar 2021. Tickets blijven in dat geval geldig. Goed bewaren en later genieten, luidt hier het parool. Wie toch af wil zien van zijn ticket, krijgt het aanbetaalde bedrag terug. Hoe dit vorm gaat krijgen is nog niet concreet. Het regeringsbesluit is nog pril. Er wordt momenteel gekeken hoe één en ander het best opgepakt kan worden. Geplande optredens na 1 september gaan vooralsnog door. Kijk voor eventuele vragen en info op:

www.bostheaterommen.nl

Lees ook

Juwelier Zandbergen in Ommen stopt na 21 jaar

(Advertorial) OMMEN – In juni 2000 is juwelier Zandbergen begonnen met een goudsmidsatelier/juwelierszaak aan het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.