Toch planten van Stichting Oekraïne

DALFSEN/NIEUWLEUSEN – Twee weken geleden berichtte Stichting Oekraine over het niet doorgaan van de plantenactie. Zoals gemeld, betekende dat een grote financiële strop. Na het bericht zijn er een aantal lezers geweest die hierop hebben gereageerd door een bijdrage te storten. Tot en met 7 april heeft de stichting ruim 1000 euro ontvangen. Overbodig te vermelden dat de Stichting hier enorm dankbaar voor is.

Daarnaast heeft kwekerij Onderdijk in Dalfsen een initiatief ontwikkeld om voor beide partijen het verlies te beperken. De kwekerij heeft met enkele andere bedrijven in Dalfsen, een webwinkel geopend, www.perkgoeddalfsen.nl. Via deze webwinkel kunnen onder meer planten ten bate van Stichting Oekraïne Nieuwleusen worden gekocht. Bestellen en betalen kan via die webwinkel onder vermelding van: Stichting Oekraïne.

Op deze website kunnen vanaf woensdag 15 april 14.00 uur tot zaterdag 18 april 12.00 uur planten worden besteld uit het assortiment, die de Stichting normaal in deze actie zou aanbieden. Dat kan alleen per tray. van acht planten. Belangstellenden die graag planten willen, maar deze niet kunnen afhalen, kunnen dit bij de bestelling op de site doorgeven. De planten worden dan thuis bezorgd.

De mensen die een bijdrage hebben gegeven naar aanleiding van het verzoek, kunnen het geld van de planten uiteraard terugkrijgen. Gelieve een bestelling te plaatsen en te betalen. Daarnaast kan aan Henk Withaar (06 27828834/e-mail: henk.withaar@home.nl) doorgegeven worden, dat het geld voor de planten teruggestort mag worden. De Stichting maakt dit dan zo spoedig mogelijk over.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.