Home / Nieuws / Supportersvereniging OZC en restaurant Ekkelenkamp slaan de handen ineen

Supportersvereniging OZC en restaurant Ekkelenkamp slaan de handen ineen

OMMEN – De supportersvereniging van voetbalclub OZC en restaurant en ijssalon Ekkelenkamp uit Ommen hebben zorgmedewerkers en bewoners van diverse verzorgingshuizen verrast met een gebakje. “De zorg is onmisbaar in deze tijd. Dat komen we allemaal tegen. Vandaag hebben we, samen met Ekkelenkamp, driehonderd gebakjes rondgebracht voor al deze helden!”, laat de supportersvereniging weten.

Met de actie willen ze een iedereen in de verzorgingshuizen een hart onder de riem steken. “We kregen vandaag vaak bedankjes voor het gebak, maar zij moeten juist bedankt worden. De zorg van hen is zeker een stuk taart waard!”

Lees ook

De Carrousel heeft nieuw seizoensprogramma, in de hoop op betere tijden

OMMEN – Theater De Carrousel in Ommen waagt het erop: het theater heeft een nieuw …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.