Supportersvereniging OZC en restaurant Ekkelenkamp slaan de handen ineen

OMMEN – De supportersvereniging van voetbalclub OZC en restaurant en ijssalon Ekkelenkamp uit Ommen hebben zorgmedewerkers en bewoners van diverse verzorgingshuizen verrast met een gebakje. “De zorg is onmisbaar in deze tijd. Dat komen we allemaal tegen. Vandaag hebben we, samen met Ekkelenkamp, driehonderd gebakjes rondgebracht voor al deze helden!”, laat de supportersvereniging weten.

Met de actie willen ze een iedereen in de verzorgingshuizen een hart onder de riem steken. “We kregen vandaag vaak bedankjes voor het gebak, maar zij moeten juist bedankt worden. De zorg van hen is zeker een stuk taart waard!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.