Stichting Ondernemersfonds Centrum Ommen lanceert cadeaubon

OMMEN – Op woensdag 8 april lanceert de Stichting Ondernemersfonds Centrum Ommen, de Ommer Cadeaubon. “Deze cadeaubon is leuk om te krijgen, maar nog leuker om te geven”, zegt de organisatie. De bon is te koop bij Primera Ommen, Readshop Ommen en Jumbo Ommen en is verkrijgbaar in coupures van 5 euro,10 euro, 25 euro en 50 euro. De bonnen zijn in te leveren bij (bijna) alle ondernemers in het centrum van Ommen tot en met de Albert Heijn (haven noord) aan toe. De deelnemende ondernemers zijn te herkennen aan de Ommer Cadeaubonsticker op het raam van de ondernemer. Met de lancering van deze bon gaat de Stichting Ondernemersfonds Centrum Ommen de strijd aan tegen ‘online’ winkelen. Immers door deze bonnen te kopen en uit te geven in Ommen, versterkt het centrum van Ommen. Hierdoor kunnen de inwoners ook de komende jaren blijven genieten van uitgaan en van evenementen zoals de Sinterklaasintocht, de Kersfair, Ommer Bissingh enzovoort.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.