Reisbureau Roessink: Houd het hoofd koel!

DALFSEN – De tweelingzussen Christien en Roelien Roessink van TravelXL Reisbureau Roessink aan de Bloemendalstraat, hebben samen de rust weten te bewaren tijdens het begin van de coronacrisis. Veel klanten waren op vakantie en moesten nog naar huis. Anderen hadden al geboekt voor een vakantie in het voorjaar en durfden of mochten niet meer weg. Christien en Roelien vertellen wat ze hebben meegemaakt, de afgelopen maand.

“Wij werden net als iedereen sinds begin maart voortdurend overvallen door de steeds strenger wordende reisbeperkingen. Gelukkig konden we onze klanten die nog in het buitenland waren, telefonisch en per e-mail voldoende begeleiden met passende adviezen en de juiste reisdocumenten om weer veilig, gezond en op tijd thuis te komen. Daar waren ze erg blij mee en wij ook. Het helpt daarbij ook dat we uitsluitend met gerenommeerde en goed bereikbare reisorganisaties werken, en niet met de prijsstunters of de spotgoedkope vliegmaatschappijen.

Passende oplossing

Het reisverbod is inmiddels verlengd tot 10 mei. Dus momenteel zijn we druk alle klanten daarover persoonlijk te informeren . De reisbranche maakt nu namelijk collectief gebruik van het coronavoucher (dat is een tegoedbon met SGR-dekking) voor de volledige reissom, om op een later moment alsnog met vakantie te kunnen gaan. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat we voor iedereen een zo passend mogelijke oplossing proberen te vinden. Ondertussen hopen we vooral dat iedereen gezond mag blijven en dat er weer uitzicht op ontspanning en samenzijn ontstaat.

Stiekem dromen

We hebben geen boze klanten in de winkel gehad. Iedereen heeft begrip voor de omstandigheden. Wij krijgen zelfs bloemen, attenties en warme berichten om ons bij te staan. Dat is erg fijn! Samen redden we het wel. Op dit moment boeken mensen natuurlijk even geen reizen. Maar uiteraard is iedereen nu wel stiekem aan het dromen waar straks de vakantie alsnog naar toe zal gaan. En dat is logisch. Want die mooie plekjes in het buitenland zijn er straks ook nog steeds, als het gevaar en de angst voor het samenkomen in groepen in Nederland en het buitenland is geweken. Daarom adviseren wij iedereen: houd het hoofd koel, blijf rustig, houd afstand tot elkaar en blijf dromen van een mooie vakantie in de toekomst!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.