Privateshopping bij Schuurman Schoenen

DALFSEN – Gezien de huidige situatie omtrent het coronavirus is het vrijwel onmogelijk om goede schoenen aan te schaffen. Bij Helga Schuurman Schoenen en Podologie is hier een passende oplossing voor gevonden.

“Onze winkeltijden zijn aangepast”, vertelt Helga Schuurman. “Wij bieden de klant van dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur de mogelijkheid om privé en in alle rust te passen. Dus 1 op 1 zonder dat er andere klanten in de winkel zijn.” Ook biedt het team aan om belangstellenden op te halen en weer naar huis te brengen. Bel voor een afspraak naar: 0529- 481429.

De middagen van 13.15 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 16.00 uur is de winkel geopend voor iedereen die langs wil komen voor sleutels, reparaties en andere aankopen. “Tijdens deze crisis zijn wij niet meer op de koopavond open en houden wij ons aan de hygiënerichtlijnen van het RIVM. Alles wat wij en onze klanten in de handen hebben, bijvoorbeeld een schoenlepel, de deurknop of de pinautomaat wordt na iedere handeling volledig schoongemaakt en ontsmet”, aldus Helga Schuurman.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.