Positieve reacties taartenactie VOV

OMMEN – De coronacrisis is in volle hevigheid losgebarsten. Hulpdiensten en zorginstanties krijgen het al wekenlang stevig voor de kiezen. Om de waardering voor de mensen die Ommen draaiende houden, te laten blijken, bedachten enkele vertegenwoordigers van Volkspartij Ommen Vooruit (de VOV) een aardigheidje: een taart voor al die helden!

Ron Ekkelenkamp van de gelijknamige restaurant en ijssalon mocht namens de oppositiepartij twintig dozen gevuld met lekkernij rondbrengen naar zorginstellingen, huisartsenpraktijken, politie, brandweer, de apotheek, de buitendienstmedewerkers van onze gemeente en bejaardentehuizen. Gerrit de Jonge wilde aanvankelijk geen ruchtbaarheid geven aan de actie. “Het was een spontaan gebaar. Als blijk van waardering, naar iedereen die in de zorg of dienst- en hulpverlening werkzaam is. Er wordt een zware wissel op hen getrokken in deze crisistijd.”

Gezien de vele reacties op het facebookaccount van de fractievoorzitter van VOV bleef het gebaar niet onopgemerkt en werd zeker gewaardeerd. Het bleef niet ‘onder de pet’, zoals aanvankelijk de bedoeling was. “Ach, klein gebaar, groot plezier, heb ik gemerkt”, relativeert De Jonge.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.