Plantenactie stichting Oekraïne gaat niet door

NIEUWLEUSEN – De plantenactie van Stichting Oekraïne Nieuwleusen, die gehouden zou worden op 17, 18 en 20 april, zal dit jaar om bekende redenen niet doorgaan. Dit is voor de stichting een grote financiële strop. In plaats van een winst van zo’n 5.000 euro is er nu een verlies van bijna 3.000 euro. Dit moet aan de kweker worden betaald. De stichting heeft het geld nodig om voedselpakketten te verstrekken in Beregovo en omgeving, in Oekraïne aan mensen die dat heel hard nodig hebben.

Als u de stichting wil steunen is een bijdrage erg welkom op bankrekening NL 54 RABO 0345 565 754 ten name van Stichting Oekraïne Nieuwleusen onder vermelding van ‘plantenactie’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.