Plak coronaposters op het raam

DALFSEN – Kunt u iets voor iemand betekenen of kunt u juist wel wat hulp gebruiken? Laat het aan buurtgenoten weten. DWCPRINT BV is de initiator van posters op A3 formaat, die zorgen voor positiviteit en verbroedering in deze onzekere tijd.

We kunnen er niet onderuit, het coronavirus grijpt nog steeds om zich heen. Hoe het virus zich verder gaat ontwikkelen is voor iedereen onduidelijk. Omdat in een onzekere tijd als deze, positiviteit in de vorm van een vriendelijke daad, veel kan betekenen is het ‘Samen Sterk Tegen corona’ initiatief gestart. Dit initiatief houdt in dat we er voor elkaar zijn, oftewel: dat we samen sterk staan. Een stukje verbroedering door te laten blijken dat er hulp wordt geboden aan bijvoorbeeld de buurman of buurvrouw: een boodschapje doen, de hond uitlaten, het posten van een brief of gewoon even een beetje aanspraak. Iets kleins kan voor iemand namelijk iets heel groots betekenen.

De basis van het initiatief zijn twee grote ‘Samen Sterk Tegen corona’ posters op A3 formaat. De ene kant van de poster kan gebruikt worden om te laten zien dat er hulp aangeboden wordt aan degenen die het nodig hebben. De andere kant communiceert juist dat u wel wat hulp kunt gebruiken. Een van deze varianten kunt u achter uw raam plakken, afhankelijk van uw vraag of aanbod. Omdat het RIVM nadrukkelijk heeft aangegeven sociale contacten zoveel mogelijk te vermijden, kunt u een telefoonnummer invullen op de poster waarop u bereikt kan worden. Zo kan telefonisch worden besproken wat de wensen zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.