Plaatselijk Belang Ommerkanaal overhandigt rode beuk

OMMEN – Een eerder gedane belofte werd afgelopen dinsdag 7 april waargemaakt op de plek waar het pontje over de vecht in Varsen komt. Het pontje is er nog niet maar de rode beuk staat er al wel. Met gepaste afstand werd het bordje overhandigd door Henri Petter, voorzitter van PB Ommerkanaal aan Wim Welleweerd, penningmeester van PB Varsen.

Dit cadeau van PB Ommerkanaal heeft PB Varsen te danken aan het 40-jarig bestaan in juni afgelopen jaar. Het werd aangeboden tijdens de opening van de Brink. De beuk komt echter niet op de Brink te staan, omdat hij uiteindelijk te groot wordt.

Als je over het fietspad door Varsen fietst richting Erve Vechtdal, dan kun je bij de rode beuk met het pontje oversteken richting Vilsteren en zo je weg verder vervolgen. De beuk biedt bescherming bij eventueel regen maar ook bij zon. Deze boom staat er vermoedelijk nog wel even, tenslotte is de oudste beuk 400 jaar oud.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.