Ophaalronde oud papier

OMMEN – De leden van de Ommer muziekverenigingen De Bazuin, Soli Deo Gloria en Crescendo komen (op bijna) iedere laatste zaterdag van de maand oud papier ophalen. Dit zal deze maand op 25 april zijn. Het verzoek is het papier om 8.30 uur aan de kant van de weg te zetten. De ophaalronde gaat door de wijken; Alteveer, De Dante, het Centrum, Laarakkers, Vlierlanden, Zeeheldenbuurt, tot aan het spoor en tot aan de rotonde De Brink.

Overige ophaaldata 2020

* Zaterdag 30 mei
* Zaterdag 27 juni
* Zaterdag 25 juli
* Zaterdag 29 augustus
* Zaterdag 26 september
* Zaterdag 31 oktober
* Zaterdag 28 november
* Woensdag 23 december

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.