Home / / Mooie opbrengst voor collecte Amnesty International

Mooie opbrengst voor collecte Amnesty International

DALFSEN – De collecte van Amnesty International, die van 8 tot en met 12 maart plaatsvond in de gemeente Dalfsen heeft 2.419,49 euro opgebracht. 37 vrijwilligers collecteerden voor de mensenrechtenorganisatie.

De opbrengst in Dalfsen was een kwart lager dan vorig jaar. De collecte eindigde eerder vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus. De organisatie dankt alle vrijwilligers voor hun inzet. Mocht u in 2021 ook willen collecteren, neem dan contact op met Ingrid Bannink, tel 0529-435567 of banninkdeweerd@hetnet.nl.

Lees ook

Ommen int geen marktgelden en precariorechten over 2021

OMMEN – De gemeente Ommen heeft besloten de marktgelden en precariorechten over het gehele jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.