Home / tweetpost / Ommen hangt de vlag uit

Ommen hangt de vlag uit

OMMEN – Op zaterdag 11 april is het precies 75 jaar geleden dat Ommen werd bevrijd. De coronacrisis heeft er voor gezorgd dat veel evenementen door het hele land zijn afgelast. Daarom is het niet mogelijk om alle vrijheidsacitiviteiten door te laten gaan. Stichting Ommen 75 jaar Vrijheid en VechtdalLeeft TV hebben daarom de handen ineen geslagen. Ze vragen om de inwoners van Ommen massaal de vlag uit willen hangen.

Ommenaren kunnen van de vlag een foto of video maken en deze insturen naar vlag@ommen75jaarvrijheid.nl. Op 11 april gaat ook een camera van VechtdalLeeft TV door de straten om zoveel mogelijk vlaggen vast te leggen.

Kijk voor meer informatie over de vrijheidsviering op www.ommen75jaarvrijheid.nl

Lees ook

Ommen int geen marktgelden en precariorechten over 2021

OMMEN – De gemeente Ommen heeft besloten de marktgelden en precariorechten over het gehele jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.