Ommen hangt de vlag uit

OMMEN – Op zaterdag 11 april is het precies 75 jaar geleden dat Ommen werd bevrijd. De coronacrisis heeft er voor gezorgd dat veel evenementen door het hele land zijn afgelast. Daarom is het niet mogelijk om alle vrijheidsacitiviteiten door te laten gaan. Stichting Ommen 75 jaar Vrijheid en VechtdalLeeft TV hebben daarom de handen ineen geslagen. Ze vragen om de inwoners van Ommen massaal de vlag uit willen hangen.

Ommenaren kunnen van de vlag een foto of video maken en deze insturen naar vlag@ommen75jaarvrijheid.nl. Op 11 april gaat ook een camera van VechtdalLeeft TV door de straten om zoveel mogelijk vlaggen vast te leggen.

Kijk voor meer informatie over de vrijheidsviering op www.ommen75jaarvrijheid.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.