Moeilijke tijden met ‘nieuwe’ kansen bij Wijnberger Pak & Casual

DALFSEN – Terwijl het voorjaar in alle hevigheid losbreekt, is er nauwelijks bedrijvigheid in de modewinkels en dat geldt ook voor Wijnberger Pak & Casual. “Natuurlijk staat de volksgezondheid in deze tijd op de eerste plaats en houden we ons strikt aan de opgestelde regels van de overheid en van het RIVM. Eén van die regels is om zo goed en kwaad als het kan thuis te blijven, echter dat resulteert in een minimale bezoekersstroom in de lokale winkels”, zegt Wim Wijnberger.

Bij de pakken neerzitten heeft geen zin, hoofd omhoog en schouders eronder, dat is het motto van eigenaar Wim. “Twee jaar geleden hebben we de webshop gesloten, omdat dit niet onze tak van sport bleek te zijn. De kwaliteit en de tot in de puntjes verzorgde service, waaronder de gratis vermaakservice, dat is waar we voor staan en dat viel in een webshop niet te evenaren”, vertelt Wim.

Schitterende voorjaarscollectie

Maar nu liggen de feiten heel anders. En om de klanten toch de schitterende voorjaarscollectie te kunnen laten zien, zonder de deur uit te hoeven, is Wijnberger een vernieuwde webshop begonnen. “Online is te zien wat we in huis hebben”, zegt Wim. “Er wordt druk gewerkt om hier dagelijks nieuwe artikelen aan toe te voegen. Dankzij de stilte in de winkel hebben we in zeer korte tijd veel werk verricht. Zo kunnen we de klant een zo optimaal mogelijke service bieden in een digitale omgeving. Mochten er speciale wensen zijn dan doen we ons uiterste best, om hieraan te voldoen.”

Ook voor de digitale aankopen geldt, dat de aangeschafte kleding indien nodig, gratis vermaakt kan worden. Aankopen voor 16.00 uur worden de volgende werkdag geleverd. Kijk alleen niet gek op als (binnen een straal van 10 kilometer) het dezelfde dag nog bezorgd wordt.

Veilig winkelen en werken

Ondanks de restricties om zoveel mogelijk thuis te blijven, is de winkel van Wijnberger Pak & Casual op de gebruikelijke tijden open. Hier is voor gekozen om de klanten die toch van persoonlijke advies en de sfeervolle entourage houden, niet teleur te stellen. Wim: “Uiteraard houden we ons strikt aan de gestelde richtlijnen. We moeten allemaal zo veilig mogelijk kunnen winkelen én werken. Verder hoop ik dat de lokale winkelier niet vergeten wordt in deze moeilijke tijd.

Blijf vooral gezond en pas goed op elkaar!”

Zie www.wijnbergermode.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.