Koninklijke onderscheiding voor Ben Wösten uit Ommen

OMMEN – In gemeenten door heel in Salland en het Vechtdal worden vandaag koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Door het coronavirus ziet de viering er dit jaar anders uit. Ben Wösten uit Ommen kreeg een telefoontje van de burgemeester met daarin de mededeling dat hij een onderscheiding ontvangt.

Ben schrijft verhalen voor de Darde Klokke en heeft een boek uitgegeven over Ommen. Ook is hij vrijwilliger bij de oudheidkamer en ondersteunt hij het informatiepunt Natuurlijk Ommen. Ben is ook jaren voorzitter geweest van IJsvereniging De Doorloper. Voor zijn inzet is hij geëerd met een koninklijke onderscheiding. De kinderen en kleinkinderen hebben een tekening afgegeven en op gepaste afstand een gebakje gegeten. Zo werd het toch nog een klein feestje!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.