Home / / Koningsnacht Lemelerveld op een andere, maar gezellige manier

Koningsnacht Lemelerveld op een andere, maar gezellige manier

LEMELERVELD – Omdat iedereen pas op de plaats moeten maken wegens het coronavirus en hierdoor de sociale contacten geminimaliseerd zijn, is er in Lemelerveld voor Koningsnacht iets leuks bedacht. Op 26 april wordt ‘online’ de Lemelerveldse Koningsquiz gehouden. De quiz is geschikt voor het hele gezin en kan thuis in de eigen woonkamer gespeeld worden. De pubquiz bestaat uit algemene vragen en muziekvragen, maar ook uit vragen over Lemelerveld. Een mooie manier om de kennis te testen en er misschien wel met de titel ‘Lemelerveldse Koning’ van de pubquiz, vandoor te gaan.

De helft van de opbrengst wordt besteed aan een ‘hart onder de riem’ pakketje bestemd voor de zelfstandig wonende ouderen in Lemelerveld. In deze dagen zijn ouderen veelal eenzaam en op deze manier kan het iets draaglijker worden gemaakt. Opgave kan via www.jpactiviteiten.nl/lemelerveldse-koningsquiz/. Belangstellenden die er iets lekker bij willen bestellen kunnen dit tijdens opgave doen. Zo kunnen er oranje tompoucen worden besteld bij bakkerij van der Most, borrelhapjes bij slagerij Maneschijn of een gemengd bittergarnituur (warm aan huis bezorgd tijdens de pubquiz) bij Zwakenberg eten&drinken.

Inwoners die niet meedoen aan de Pubquiz maar wel de ouderen een hart onder riem willen steken kunnen een vrijwillige donatie doen op: NL91 RABO 0159 8463 66 t.n.v. Stichting Koningsdag Lemelerveld.
De organisatie zorgt ervoor dat de ouderen van Lemelerveld dan extra verwend worden rond Bevrijdingsdag.

Lees ook

Vaccinatielocaties geopend voor registraties in gele boekje

REGIO – Meer dan 1.500 mensen hebben vorige week in regio IJsselland alsnog een registratie …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.