Keurslager Veltmaat gaat de strijd aan

OMMEN – “Het is een lastige en onzekere tijd voor iedereen. Niemand weet op dit moment wat er gaat gebeuren. Evenementen worden afgelast, campings moeten hun poorten helemaal of gedeeltelijk sluiten en het is nog maar de vraag of de Bissingh door kan gaan”, zegt slager Veltmaat.

“Ook voor ons is het lastig. Winkels en horeca moeten al dan niet gedwongen, deels of zelfs helemaal sluiten”, vervolgt de ondernemer. “Onze slagerij is wel geopend omdat we behoren tot de primaire sector. We kunnen de inwoners daarom blijven voorzien van een stukje vlees, vleeswaren, maaltijden enzovoort. Vanzelfsprekend met inachtneming van alle maatregelen, zowel voor de veiligheid van onze medewerkers als voor onze klanten. Nu staat hygiëne bij ons altijd al hoog in het vaandel, maar nu hebben we deze extra aangescherpt.”

Website

Sinds kort heeft de keurslager een website om het iets makkelijker te maken. Op deze manier kan de consument zijn bestelling plaatsen en afrekenen. De website is in het leven geroepen om de tijd in de winkel zo kort mogelijk te houden. Vooral met het oog op het komende paasweekend. De ‘online’ bestellingen kunnen nog altijd in de winkel worden afgehaald, maar het kan ook worden bezorgd bij degenen die er niet uit kunnen, willen of durven te gaan. Mochten producten niet op de webshop staan, dan kunnen de bestellingen ook telefonisch via: 0529-451353 doorgegeven worden, of per mail: info@veltmaat.keurslager.nl

Slager Veltmaat: “Het team van keurslagerij Veltmaat hoopt dat u de lokale ondernemers blijft steunen in deze periode, zodat we ook na de coronacrisis nog een gezellig winkelcentrum hebben. Pas goed op elkaar, houd u aan de regels en blijf gezond.”

Zie: www.veltmaat.keurslager.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.