Gemeentegids in een nieuw jasje

DALFSEN – Vorige week ontvingen de inwoners het nieuwe gemeentemagazine van de gemeente Dalfsen in de brievenbus. Dit magazine is de opvolger van de gemeentegids van Dalfsen. In het nieuwe magazine is een handige adressenlijst van organisaties en verenigingen opgenomen met ook interessante verhalen van onder andere onze energieadviseur en buurtsportcoaches; handig om te weten én leuk om te lezen.

De fotografie voor dit magazine is voor een groot deel verzorgd door amateurfotografen uit de gemeente. Na een fotowedstrijd eind 2019 verdienden zij met hun prachtige foto’s een plek in het magazine. De foto van winnares Martine Bosch siert de cover.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.