Home / / Een hart onder de riem aan alle zorgverleners vanuit KBS de Polhaar
.

Een hart onder de riem aan alle zorgverleners vanuit KBS de Polhaar

DALFSEN – De afgelopen twee weken is er door het team van KBS de Polhaar keihard gewerkt om het thuisonderwijs voor de leerlingen te verzorgen. Elk kind heeft een weektaak en gelukkig kunnen ze een beroep doen op welwillende ouders, die in één keer zelf juf of meester zijn…

“De lijntjes zijn kort en dagelijks krijgen de leerlingen per mail of via videobellen, een reactie van hun eigen juf of meester. Ook hebben een aantal groepen al ‘live’ met elkaar gesproken. Dat waren bijzondere momenten waar iedereen blij van werd, vertelt Antoinette Holterman”, directeur van KBS de Polhaar.

“Het was even wennen om deze nieuwe manier van onderwijs in te richten, maar inmiddels is iedereen aardig gewend en heeft de school veel positieve reacties van de ouders ontvangen”, vervolgt Antoinette. “Natuurlijk vangt het team op school ook leerlingen op waarvan de ouders in de zorg werken. Zij staken alle zorgverleners en alle andere mensen die zo hard aan het werk zijn, een hart onder de riem met t-shirts die zij voor het raam plakten. Het team van KBS de Polhaar laat de leerlingen weten dat ze ontzettend gemist worden!

Lees ook

Ommen int geen marktgelden en precariorechten over 2021

OMMEN – De gemeente Ommen heeft besloten de marktgelden en precariorechten over het gehele jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.